Ossobuco Sottovuoto

Ossobuco Sottovuoto

4.4 30 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 12u. 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 4 ossibuchi (160-200 g circa l'uno)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 30 g di farina tipo 00
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 60 g di concentrato di pomodoro
  • 200 g di vino rosso
  • 1600 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone
  • prezzemolo tritato a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 0.3 mg
Eiwitten 40.3 g
Calorieën 2147.5 kJ / 513.3 kcal
Vetten 28.8 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 7.3 g
Koolhydraten 12.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...