Hawaian Poke Bowl

Hawaian Poke Bowl

4.8 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di cipollotto a pezzi (3 cm)
  • 10 g di zenzero, radice fresca pelata a pezzi (2 mm)
  • 40 g di miele
  • 30 g di salsa di soia
  • 40 g di olio di sesamo
  • 30 g di aceto di riso
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 200 g di riso basmati
  • 900 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di edamame, surgelati
  • 200 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische a cubetti (2-3 cm)
  • 200 g di tonno fresco a cubetti (2-3 cm)
  • 1 mango maturo la polpa a cubetti (2-3 cm)
  • 50 g di alghe wakame essiccate ammollate in acqua tiepida per 10 min. e scolate
  • 20 g di pasta di wasabi pronta (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 866.5 mg
Eiwitten 28.9 g
Calorieën 2402.6 kJ / 574.2 kcal
Vetten 23.6 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 61.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...