Peperonata sottovuoto

Peperonata sottovuoto

4.5 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
2 porzioni

Ingrediënten

  • 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolle a listarelle
  • 2 spicchi di aglio a metà
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
  • 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (optioneel)
  • 2 pizzichi di sale
  • 1600 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 794.1 mg
Eiwitten 1.9 g
Calorieën 947.5 kJ / 226.5 kcal
Vetten 20.5 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 9.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...