Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle a listarelle
- 2 spicchi di aglio a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (optioneel)
- 2 pizzichi di sale
- 1600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 947.5 kJ / 226.5 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 794.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 Std.
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40 min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 Std.
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2h
Peperonata (TM6)
45min
Ossobuco Sottovuoto
12h 40 min
Patate Sottovuoto
2h