Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Passato di verdure
50 min
Penne al porro
30 min
Composta di mele
20min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 min
Asparagi con patate
50 min
Feta al cartoccio
25 min
Polenta
1h
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10min