Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla parmigiana
30 min
Purè di patate
45 min
Penne al porro
30 min
Crostata alla pancetta e porri
1hod.
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Pizza Margherita
2hod.
Minestra di carote e menta
35 min
Risotto con carote e endivia belga
40 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1 Std. 25 Min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min