Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di radicchio a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 350 g di pasta secca, tipo penne lisce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Risotto zucca e pancetta
25 min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 Min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Pane paesano
3 Std.
Linguine alla carbonara di zucchine
Keine Bewertungen
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Trancetti croccanti al cioccolato
Keine Bewertungen
Frittata solo albumi
35min
Porri saltati (200 g)
20 min
Insalata di barbabietole
10min