Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di olio per friggere
- 5 g di zenzero fresco, a fette
- 1 peperoncino rosso, affettato in diagonale
- 3 cipollotti, a fette
- 10 gamberoni, crudi, sgusciati, privati del filamento intestinale scuro
- 100 g di vermicelli cinesi, ammollati in acqua per 10 minuti, tagliati a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 3 cucchiai di salsa di soia
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaio di ketchup
- 1 cucchiaio di vino di riso
- 100 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di olio di sesamo (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 753 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo alla borgognona
2j
Panini con insalata di uova
15min
Manzo alla Stroganoff
45min
Spezzatino di manzo
1h 50min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10min
Papet vaudois
55min
Salsa aioli
10min
Agnello in salsa di pepe rosa
45min
Tabulè di quinoa e tonno
40 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Gulasch di vitello con funghi porcini
1h 30min