Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di olio per friggere
- 5 g di zenzero fresco, a fette
- 1 peperoncino rosso, affettato in diagonale
- 3 cipollotti, a fette
- 10 gamberoni, crudi, sgusciati, privati del filamento intestinale scuro
- 100 g di vermicelli cinesi, ammollati in acqua per 10 minuti, tagliati a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 3 cucchiai di salsa di soia
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaio di ketchup
- 1 cucchiaio di vino di riso
- 100 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di olio di sesamo (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 753 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Matcha Power Ball
40min
Hamburger con Coleslaw
40min
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Pasticcio di carne inglese
1 Std. 40 Min
Zuppa al vino
1 Std.
Condimento francese cremoso
Geen beoordelingen
Tris di cioccolato
4 Std.
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Vermicelli cinesi con gamberi
1 Std. 15 Min
Agnello in salsa di pepe rosa
45min
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Geen beoordelingen