Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 300 g di pasta secca (cornetti, cottura: 10-12 minuti)
- 2 uova
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
Salsa
- 250 g di pomodori ciliegino
- 4 cucchiai di olio di oliva
- 2 cucchiai di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
- ½ cucchiaio di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca (circa 10 g), tagliata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2336 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 28.5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada di tonno
1h 10min
Insalata di riso
1 godz.
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Parmigiana di melanzane
2 godz.
Gratin di patate
1h 10min
Frittata
35min
Flammkuchen con patate
1h 30min
Verdure stufate
45 min
Spezzatino alla zurighese
50min
Petti di pollo alla pizzaiola
55min
Insalata di patate
1h 5 min