Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carote, tagliate a pezzi
- 20 g di funghi shiitake, secchi, ammollati in acqua calda
- 30 g di funghi orecchio di Giuda, secchi, ammollati in acqua calda
- 90 g di pomodori, tagliati a metà
- 50 g di funghi ostrica
-
50
g di funghi enoki, freschi
of 50 g di funghi champignon - 20 g di olio di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 1000 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo vegetale
of 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale - 250 g di spaghettini cinesi, tipo noodles
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 50 g di taccole
- 30 g di tofu, fresco o secco, a dadini
- 30 g di sedano, a cubetti
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 1 cucchiaio di aceto
- 20 g di coriandolo fresco, tritato finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2792 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35min
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Curry di lenticchie
50min
Curry di gamberetti con topinambur
45min
Insalata di verdure al bicchiere
20min
Zuppa di miso con verdure
40min
Dip di tonno
5min
Paella di fagioli
55min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1h
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Muesli croccante
2h
Zuppa di lenticchie e fagioli
40min