Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zucca
- 600 g di zucca (arancia), a cubetti (2 cm)
- 30 g di semi di zucca
- 10 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto e pasta
- 80 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- 80 g di gherigli di noce
- 30 g di funghi porcini secchi
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di timo fresco
- 50 g di olio di oliva
- 1600 g di acqua
- 1 ½ cucchiaio di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di pasta secca (es. rigatoni)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3317.3 kJ / 792.9 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 94.2 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Torta di mele con crumble
2 Std. 30 Min
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Pasta con salsa al tonno
30 Min
French Dressing
15 Min
Pizza alle verdure
2h 5 min
Katsu curry
1 Std. 30 Min
Torta di carote argoviese
2h
Insalata di pasta alle verdure
1 Std.
Pane paesano
3u.