Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini

Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

Zucca
  • 600 g di zucca (arancia), a cubetti (2 cm)
  • 30 g di semi di zucca
  • 10 g di olio di oliva
  • 1 ½ cucchiaino di fior di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto e pasta
  • 80 g di formaggio Sbrinz a pezzi (2 cm)
  • 80 g di gherigli di noce
  • 30 g di funghi porcini secchi
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 rametti di timo fresco
  • 50 g di olio di oliva
  • 1600 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaio di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 400 g di pasta secca (es. rigatoni)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24.9 g
Calorieën 3317.3 kJ / 792.9 kcal
Vetten 37 g
Koolhydraten 94.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...