Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- ½ mazzetto di timo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ¼ di mazzetto di origano fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate
- 1 vasetto di pomodori secchi, sott'olio (circa 280 g)
- 250 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 140 g di cipolle, tagliate a metà
- 250 g di acqua
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 15 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di pasta secca (ad es. Rigatoni)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3020 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 125 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Spaghetti alla checca
40 min
Risotto al pomodoro con basilico
30 min
Pentolata di riso e zucca
50 min
One pot di pasta con prosciutto
25 Min
Insalata di formaggio con cetrioli e pomodori
Nessuna valutazione
Penne al porro
30 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 min
Dip di datteri e curry
5 Min
Insalata di pasta alle verdure
1h
Riso al pomodoro one-pot
30 min