Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- ½ mazzetto di timo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ¼ di mazzetto di origano fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate
- 1 vasetto di pomodori secchi, sott'olio (circa 280 g)
- 250 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 140 g di cipolle, tagliate a metà
- 250 g di acqua
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 15 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di pasta secca (ad es. Rigatoni)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3020 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 125 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Tagliatelle con ragù di verdure (senza glutine)
30min
Pesto di basilico
10 min
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Sformato di pasta
50min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 Min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Pasta al tonno e melanzane
30min
Pasta al forno dell'alpigiano
50min
Pasta al forno sprint
55min
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min