Rigatoni con salsa ai peperoni

Rigatoni con salsa ai peperoni

3.9 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • ½ mazzetto di timo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
  • ¼ di mazzetto di origano fresco (circa 5 g), le foglioline lavate e asciugate
  • 1 vasetto di pomodori secchi, sott'olio (circa 280 g)
  • 250 g di peperoni rossi a pezzi (4 cm)
  • 140 g di cipolle tagliate a metà
  • 250 g di acqua
  • 40 g di concentrato di pomodoro
  • 15 g di aceto balsamico
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di sale
  • 500 g di pasta secca (ad es. Rigatoni)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24.9 g
Calorieën 3020 kJ / 721 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 125 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...