Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 60 g di cipolla, a metà
- 100 g di peperone, a pezzi (2 cm)
- 500 g di spezzatino di manzo a strisce 1,5x4 cm
- 100 g di vino bianco
- 450 g di brodo di manzo
- ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 foglie di alloro secche
- 240 g di riso Parboiled
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, q.b.
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8554.2 kJ / 2044.5 kcal
- Eiwitten
- 96.7 g
- Koolhydraten
- 230.1 g
- Vetten
- 71.4 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 2120.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di pollo in crema di mostarda
40min
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
45 Min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Agnello alla marocchina con cous cous al limone
4 Std.
Riso basmati integrale con macinato magro e verdure
40min
Massaman curry di zucca e pollo con zuppa di cocco
1 Std. 5 Min
Riso basmati con gamberi speziati
40min
Stufato di manzo e verdure invernali
4 Std. 30 Min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 Min
Zuppa di lenticchie con patate dolci e pasta
35min
Risotto ai peperoni e curry
40min
Risotto pollo e piselli
35min