Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio
- 60 g di cipolla, a metà
- 100 g di peperone, a pezzi (2 cm)
- 500 g di spezzatino di manzo a strisce 1,5x4 cm
- 100 g di vino bianco
- 450 g di brodo di manzo
- ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 foglie di alloro secche
- 240 g di riso Parboiled
- prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, q.b.
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 8554.2 kJ / 2044.5 kcal
- Eiwitten
- 96.7 g
- Koolhydraten
- 230.1 g
- Vetten
- 71.4 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 2120.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 Std. 30 Min
Pollo, cipolle e peperoni con riso
1 godz.
Straccetti di pollo con salsa cremosa e riso basmati (Bimby Friend)
40 min
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1 Std. 40 Min
Filetto di manzo con peperonata
40 min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 min
Riso basmati integrale con macinato magro e verdure
40 min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Gulasch di agnello
1h 10min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 godz.
Pollo con salsa ai peperoni
55 min