Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 320 di pasta corta a piacere
- 250 g di cimette di broccoli
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 4 filetti di acciuga sott'olio, ben scolati
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di farina tipo 00
- 250 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben scolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 15016.1 kJ / 3588.9 kcal
- Eiwitten
- 137 g
- Koolhydraten
- 681.6 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 30 g
- Natrium
- 1041.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20 min
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Ziti al forno ragù e speck
1h
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40 min.
Pasta alla ionica
30min
Pasta al forno veloce
45min
Lasagne alla pecoraia
1h 40 min.
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55min
Tortilla di patate, pancetta e formaggio
50min
Linguine con polpette alla fiorentina
1h 10 min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1h 20 min