Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di mozzarella, scolata, a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 50 g di gambo di sedano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carote, pelate, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro, a pezzi (2-3 cm), in scatola
- 500 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
-
400
g di pasta secca, ad es. penne rigate
(tempo di cottura 12
minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane a torciglione veloce
40min
Cake bagnata all'arancia
1h 30min
Parmigiana al forno
1h 50 min
Ragù di lenticchie
1h 30min
Pollo al forno con verdure e patate
1h 15 min
Pesce all'aglio e limone
Geen beoordelingen
Lasagne alle lenticchie
1h 15 min
Risotto Cinque P
30min
Rösti alla bernese
40min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Pasta con salsa al tonno
30min