Compatibele versies
Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 50 g di mandorle pelate
- 250 g di farina tipo 00
- 80 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo
-
30
g di confettura al bergamotto
of 30 g di marmellata di limoni - 100 g di burro morbido a pezzi
- 16 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 100 g di ciliegie denocciolate
- 100 g di mirtilli freschi
- 70 g di zucchero
- 350 g di ricotta ben sgocciolata dal siero
- 1 tuorlo
-
30
g di confettura di bergamotto
of 30 g di marmellata di limoni
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1364.3 kJ / 326.1 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 33.1 mg
Alternatieve recepten
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4h 25min
Torta soffice ai fichi
1h 30 min
Composta di fichi
1h
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2 Std.
Torta di ciliegie e mandorle
1h
Torta alle pesche
1h 10 min
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1h 30 min
Torta di ciliegie
1h 30 min
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1 Std. 50 Min
Streusel alle fragole (senza glutine)
2 Std.
Torta allo yogurt leggera con confettura alle fragole
2 Std.