Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
Salsa di pomodoro
- 80 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 150 g di acqua
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 sedani rapa a fette
Friggere il sedano rapa
- olio di arachidi
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella di bufala, a fette ben scolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243.2 kJ / 297.2 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 436.5 mg
Alternatieve recepten
Crema di porri gratinata
50 Min
Lasagnette di zucca e cavolo riccio
40 Min
Torta alle bietole
3 Std.
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1h 15min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 Min
Zuppa di rape
40 Min
Involtini di melanzane (vegan)
15h
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Insalata di melone con salsa allo zenzero
30 Min
Gratin di patate e sedano rapa con Emmental
1h 10min
Parmigiana di cavolfiori
1 Std.
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.