Compatibele versies
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di caciocavallo
- 50 g di gherigli di noci
- 230 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di cicoria, pulita e a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di patata, pelata e a fette
- 200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 932.7 kJ / 222.8 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 540.7 mg
Alternatieve recepten
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 min
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35 Min
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30 min
Crocchette di zucca e taleggio
1 Std. 15 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2j
Cicorie stufate
35 Min
Burger di cavolo nero
45 Min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1j 20 menit
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1j
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min