Compatibele versies
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di caciocavallo
- 50 g di gherigli di noci
- 230 g di cipolla a fette sottili
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 500 g di cicoria, pulita e a pezzi
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di patata, pelata e a fette
- 200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 932.7 kJ / 222.8 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 540.7 mg
Alternatieve recepten
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 min
Puré aromatico di zucca
40 min
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3h
Funghi ripieni di quinoa con verdure saporite
45 min
Hummus di cicerchie e zucca arrosto
10h
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1óra 15p
Cocottine di fave
40 min
Carciofi ripieni
50min
Nachos di carote con guacamole (TM6)
1h
Sandwich alle cime di rapa
50min
Mini galettes ai funghi
1j 45 menit
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h