Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a fette
- 30 g di burro a pezzi
- 300 g di brodo di pollo concentrato
- 20 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 30 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 2826 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1823 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cipolle e aglio dorati
20min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Chili con carne a Cottura Lenta
4h 30min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3h 30min
Menù: Spezzatino alla borgognona; Tortina al limone con sciroppo (Bimby Friend)
2h 20 min
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3u. 45min
Salsa bernese
20min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4 Std. 50 Min
Mousse al cioccolato e caramello salato
1u.
Salsa olandese (TM6)
15min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1u. 45min