Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a fette
- 30 g di burro a pezzi
- 300 g di brodo di pollo concentrato
- 20 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 30 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 2826 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1823 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30min
Salsa olandese (TM6)
15min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Salsa bernese
20min
Pulled pork a Cottura Lenta
7h
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2h 55min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta
4h 50min
Costine di maiale caramellate alla mela
2 godz. 35 min
Crema mousseline
1h
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40min