Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane bianco per tramezzini
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 15 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Burro aromatizzato
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di burro morbido, a pezzi
Terminare la preparazione
- 180 g di cetriolo a fettine sottili
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2252.2 kJ / 538.3 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 507.7 mg
Alternatieve recepten
Focaccia genovese (TM6)
5hod.
Muffin sacher al Varoma
30 min
Sformatini patate e porri
55min
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Toasts al basilico con formaggio alle erbe e olio al limone
2 Std.
Chifeletti
1h 30min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2 godz. 35 min
Baguette ripiene
5hod.
Nachos (TM6)
1h 30min
La fresca estate di Bimby
10 Min
Panini semidolci
1h 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.