Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di pasta brisée pronta
- 200 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 400 g di ricotta vaccina ben scolata
- 100 g di panna fresca liquida
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca, spezzetati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1703.2 kJ / 407.1 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 545.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbazzone reggiano
2hod.
Torta salata con verdure di stagione
1h 25min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2hod.
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Pasta brisée
10min
Quiche Lorraine
45 Min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Sformato di verdure
1ωρ. 35 λεπτ.
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30min
Muffin salati alle verdure
45 Min
Quiche ai finocchi e porri
1ωρ. 10 λεπτ.
Muffin salati alle puntarelle e cappuccio rosso
1 Std.