Compatibele versies
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina ai 7 cereali
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 finocchio a fettine sottili
- 120 g di olive nere denocciolate
- 2 arance, preferibilmente biologiche, pelate al vivo e a spicchi
- 20 fette di bresaola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2770 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 80.6 g
- Vetten
- 26.5 g
- Verzadigd vet
- 25.1 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10 min.
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 godz.
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
6 Std.
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 godz. 30 min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza alle tre farine
1h 55 min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h