Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere

Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere

4.5 19 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
  • 400 g farina ai 7 cereali
  • 10 g di sale + q.b.
  • 25 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 finocchio a fettine sottili
  • 120 g di olive nere denocciolate
  • 2 arance preferibilmente biologiche, pelate al vivo e a spicchi
  • 20 fette di bresaola

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 25.3 g
Calorieën 2770 kJ / 662 kcal
Vetten 26.5 g
Vezels 9.2 g
Verzadigd vet 25.1 g
Koolhydraten 80.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...