Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Ripieno
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm)
- 300 g di spinaci freschi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di pancetta di maiale
- 100 g di cipollotti a pezzi, con anche la parte verde
- 30 g di burro
-
40
g di pane bianco ammollato nel latte (10-15 g circa)
of 50 g di ricotta fresca sgocciolata - 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- 40 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2027.1 kJ / 484.5 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortellini in brodo
1h 20 min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Passatelli
45min
Gnocco fritto modenese
35min
Strozzapreti pasticciati
1h 40 min.
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2h
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 Std. 30 Min
Pastaragia
25 min