Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
- 500 g di aceto di vino bianco
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 20962 kJ / 5010 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 534.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Confettura ai frutti di bosco
45 Min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Cipolline sott'olio
361h 10min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Pesche sciroppate
721h 20min
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30 min
Conserva di datterini e verdure
7h
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Conserva di pomodoro con olive
1h 30 min