Peperoncini farciti sott'olio

Peperoncini farciti sott'olio

4.9 24 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 721u. 20min
3 vasetti

Ingrediënten

  • 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
  • 500 g di aceto di vino bianco
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale sciacquati
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 10 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 500 g di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 3 vasetti

Natrium 4583 mg
Eiwitten 67 g
Calorieën 22340 kJ / 5339.4 kcal
Vetten 512.7 g
Vezels 21 g
Verzadigd vet 79.4 g
Koolhydraten 120.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...