Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Ripieno di radicchio e speck
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di speck a cubetti
- 250 g di carciofi cotti al vapore
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 350 g di radicchio a pezzi
- 100 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1778.2 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 140.5 g
- Natrium
- 299.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2u.
Crêpes ai funghi
1u. 50min
Crostata ai frutti di bosco
2u. 30min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1h 20min
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55 Min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1u.
Ravioli asparagi e bottarga
45min
Polenta con i funghi
1h 15 min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4u.
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10 min