Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 200 g di vino bianco
- 30 g di zucchero di canna
- 6 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di cipolline rotonde piccole
- 6 grani di pepe nero
- 400 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 16246 kJ / 3883 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 400 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Composta di cipolle rosse
2 Std.
Antipasto piemontese
25min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Castagne sciroppate
721h 10min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min