Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 200 g di vino bianco
- 30 g di zucchero di canna
- 6 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di cipolline rotonde piccole
- 6 grani di pepe nero
- 400 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 16246 kJ / 3883 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 400 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane sott'olio alla siciliana
3sa 30 dk
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 godz. 40 min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Vitello tonnato
24h 45min
Carciofini sott'olio
721h 20min
Zucchine piccanti
55 Min
Pomodorini al naturale
1h
Composta di cipolle rosse
2h
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Conserva di pomodoro con olive
1h 30min