Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 200 g di vino bianco
- 30 g di zucchero di canna
- 6 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di cipolline rotonde piccole
- 6 grani di pepe nero
- 400 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 16246 kJ / 3883 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 400 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Zucchine piccanti
55min
Pomodorini al naturale
1 godz.
Funghetti sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Zucchine sott'olio
723h 15 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min