Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pere sciroppate
721h 20min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min
Concentrato di pomodoro
10min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1u. 30min
Pomodorini al naturale
1u.
Verdure miste in agrodolce
25 godz. 40 min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Marmellata di pomodori verdi
25 godz. 10 min
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min
Zucchine sott'olio
723h 15min