Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoncini farciti sott'olio
721hod. 20min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Pere sciroppate
721hod. 20min
Confettura di mirtilli
55min
Cipolline sott'olio
361h 10min
Pomodorini al naturale
1u.
Composta di cipolle rosse
2u.
Pesche sciroppate
721hod. 20min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min