Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 150 g di cipolline borettane
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (7-8 mm circa)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 150 g cimette di cavolfiore
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 8 grani di pepe nero
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3óra
Salsa di verdure miste agrodolci
744u. 45min
Cipolline sott'olio
361u. 10min
Pomodorini al naturale
1h
Composta di pomodori e capperi
1h
Pesche sciroppate
721u. 20min
Zucchine piccanti
55 min.
Conserva di datterini e verdure
7h
Zucchine sott'olio
723u. 15min
Conserva di pomodoro classica
7u. 20min
Peperoni alla pugliese
721u. 10min
Peperoncini farciti sott'olio
721u. 20min