Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 500 g di latte
- 200 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 150 g di salmone affumicato a fette
- 150 g di Provolone a tocchetti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2019.4 kJ / 482.3 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 33.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al radicchio
2 Std.
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35 min
Crêpes al radicchio e carciofi
1 Std. 50 Min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Gnocchi alla romana ai funghi
2 Std.
Mini pasqualine
1h 30 min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1h 20 min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2 Std.
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55 min
Lasagne asparagi e funghi
2 Std.
Ravioli asparagi e bottarga
45 min
Tortino di scampi in crema
2 Std.