Crêpes agli asparagi e salmone

Crêpes agli asparagi e salmone

4.5 26 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Crêpes
  • 50 g di burro a pezzi + q.b.
  • 500 g di latte
  • 200 g di acqua
  • 250 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 300 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • burro q.b.
  • 150 g di salmone affumicato a fette
  • 150 g di Provolone a tocchetti
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 26 g
Calorieën 2019.4 kJ / 482.3 kcal
Vetten 33.4 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 19.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...