Bresaola con spinaci e bietoline

Bresaola con spinaci e bietoline

4.1 10 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di bietole lavate e asciugate
  • 150 g di spinaci baby freschi lavati e asciugati
  • 40 g di filetti di acciuga sott'olio (4 filetti circa)
  • 15 g di capperi sott'aceto
  • 30 g di peperone rosso a tocchetti (1 cm)
  • 10 foglioline di basilico fresco lavate e asciugate delicatamente
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 20 fette di bresaola

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.6 g
Calorieën 1058 kJ / 253 kcal
Vetten 17.7 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 2.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...