Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di bietole, lavate e asciugate
- 150 g di spinaci baby freschi, lavati e asciugati
- 40 g di filetti di acciuga sott'olio (4 filetti circa)
- 15 g di capperi sott'aceto
- 30 g di peperone rosso a tocchetti (1 cm)
- 10 foglioline di basilico fresco, lavate e asciugate delicatamente
- 1 pizzico di pepe macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 20 fette di bresaola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Insalata di fave e pecorino
25 Min
Insalata di stagione veloce
10min
Insalata di riso con seppie e patate
45min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 Min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Rotolini di zucchine e salmone
50min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min