Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, a fettine
-
100
g di foglie di acetosa
of 100 g di spinaci baby freschi - 40 g di burro
- 50 g di vino bianco
- 500 g di fondo di pesce
- 600 g di filetti di salmone fresco, a cubetti
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 cucchiai di farina
- 3 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1836 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 Std.
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Frittatine di mare
35 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Salmone in crema di funghi con patate
50 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min
Involtini di spada al basilico
15min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10 min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min