Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di radice fresca di zenzero, a fettine
-
100
g di foglie di acetosa
of 100 g di spinaci baby freschi - 40 g di burro
- 50 g di vino bianco
- 500 g di fondo di pesce
- 600 g di filetti di salmone fresco, a cubetti
- 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 cucchiai di farina
- 3 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato
- 150 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1836 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Merluzzo tataki al pesto
30 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Coda di rospo con verdure
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min