Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di foglie di spinaci freschi in busta, lavate
- 800 g di fagioli bianchi in scatola, scolati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di rosmarino secco
- 300 g di acqua
- 40 g di cipolla bianca a metà (optioneel)
- 500 g di crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova e lenticchie con salsa al caprino
55min
Zuppa di patate e spinaci
1 Std.
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 Min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Vellutata d'inverno
50 Min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35 Min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 Min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1 Std.
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 Min
Purè di verdure
40 Min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min