Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di foglie di spinaci freschi in busta, lavate
- 800 g di fagioli bianchi in scatola, scolati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di rosmarino secco
- 300 g di acqua
- 40 g di cipolla bianca a metà (optioneel)
- 500 g di crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Zuppa di lenticchie
50min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Minestra di riso e ceci
30 min.
Minestra a crudo
30 min.
Bacon burger
35p
Crema fredda di zucchine
20p
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15 min.
Sugo di spinaci veloce
30 min.
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 min.
Purè di ceci al curry (vegan)
35p