Filetti di sogliola e gamberi

Filetti di sogliola e gamberi

4.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 4 filetti di sogliola puliti
  • 8 code di gambero sgusciate
  • 1000 g di acqua
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 fetta di limone preferibilmente biologico
  • 3 patate pelate e a bastoncini medi
  • 1 arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) a listerelle sottili
  • 300 g di succo di arancia spremuto fresco
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di pepe nero in grani
  • 1 cipollotto a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 791.6 mg
Eiwitten 30.6 g
Calorieën 1812 kJ / 433.1 kcal
Vetten 16.7 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 40.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...