Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di sogliola, puliti
- 8 code di gambero, sgusciate
- 1000 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 3 patate, pelate e a bastoncini medi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) a listerelle sottili
- 300 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero in grani
- 1 cipollotto a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433.1 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 791.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1h 30 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Orata al sale
40 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30 min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min