Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di sogliola, puliti
- 8 code di gambero, sgusciate
- 1000 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 3 patate, pelate e a bastoncini medi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) a listerelle sottili
- 300 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero in grani
- 1 cipollotto a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433.1 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 791.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 Std. 10 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Involtini di spigola
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40min
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Involtini di platessa e verdure
1h
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min