Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori a metà
- 150 g di carote a pezzi
- 100 g di sedano rapa a pezzi
- 150 g di porri, a rondelle (1 cm)
- 20 g di concentrato di pomodoro
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 400 g di fondo di pesce
- 400 g di acqua
- 200 g di vino bianco
- ¼ cucchiaino di succo di limone
- 350 g di filetti di pesce bianco, (tipo nasello o merluzzo) a dadini (3x3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 901 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 min
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Zuppa di pollo e funghi
55 min
Stufato di agnello
2 Std.
Manzo alla Stroganoff
1 godz.
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1 godz. 15 min
Picadillo (pasticcio di carne)
1 godz.
Zuppa di pollo alla messicana
50 min
Stufato di agnello con paprika
50 min
Caldo verde
35 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min