Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori a metà
- 150 g di carote a pezzi
- 100 g di sedano rapa a pezzi
- 150 g di porri, a rondelle (1 cm)
- 20 g di concentrato di pomodoro
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 400 g di fondo di pesce
- 400 g di acqua
- 200 g di vino bianco
- ¼ cucchiaino di succo di limone
- 350 g di filetti di pesce bianco, (tipo nasello o merluzzo) a dadini (3x3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 901 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1h 25min
Calamari in umido
55min
Sarde in saor
25óra
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Cozze alla Medoc
50min
Zuppa di pesce misto
40 min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30 min
Zuppa di crostacei e seppie
1óra
Sarde a beccafico
35 min
Zuppa del pescatore
50min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min