Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Cheddar, a cubetti (1-2 cm)
- 10 g di coriandolo fresco
- 2 melanzane (circa 800 g l'una)
- 120 g di cipolle, in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 1 - 2 peperoncini jalapeño freschi
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 275 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di chicchi di quinoa, ammollati per almeno 30 minuti
- 100 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
- 100 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 16.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di melanzane e noci
1 Std.
Cous cous vegetariano di Marrakech
50 Min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15min
Tabulè speziato
2 godz. 10 min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 Min
Melanzane alla siciliana
1 Std. 15 Min
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Spaghetti di patate dolci con pesto alle erbe aromatiche
40min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40 min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20min
Cime di rapa e cous cous
35min