Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 fette di pane raffermo a pezzi
- 200 g di foglie di spinaci freschi
- 2 pezzi di scorza di limone, senza la parte bianca (1 cm x 5 cm)
- 120 g di cipolla marrone, a metà
- 140 g di bacon affumicato, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- 180 g di feta vaccina, a pezzi (1 cm)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 - 8 funghi portobello freschi, senza i gambi
- crostini tostati di pane bianco q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi romani gratinati
45 min.
Tortini di quinoa
1h
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1h
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 min.
Gratin di zucca e castagne
1h 10min
Sandwich alle cime di rapa
50 Min
Torta salata multistrato
3h 30min
Melanzane ripiene di quinoa
1óra 35p
Polpette di funghi alla siciliana
50 Min
Zucca al curry
45 min.
Zucchine ripiene alla marinara
1 godz. 25 min
Tortini di broccoli e pancetta
50 Min