Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 fette di pane raffermo a pezzi
- 200 g di foglie di spinaci freschi
- 2 pezzi di scorza di limone, senza la parte bianca (1 cm x 5 cm)
- 120 g di cipolla marrone, a metà
- 140 g di bacon affumicato, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 180 g di feta vaccina, a pezzi (1 cm)
- 6 - 8 funghi portobello freschi, senza i gambi
- crostini tostati di pane bianco q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotolini di zucchine e salmone
50 Min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Polpette di melanzane e noci
1 Std.
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Avocado cheesecake
3 Std. 30 Min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Polpette di funghi alla siciliana
50 Min
Carpaccio di seitan con rucola
15min
Sushi di kiwi
1h 50min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Melanzane ripiene all'orientale
1 Std. 20 Min