Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di vongole, fresche, ben pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di sedano a pezzi
- 3 rametti di foglioline di timo fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti 1-2 cm
- 1 - 2 pizzichi di zucchero (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1539.7 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 830.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla Soutelo
30 min
Zuppa del pescatore
50 min
Zuppa di uova e tofu
55min
Gamberi in salsa speziata
40 min
Focaccia alle alici
1 godz. 55 min
Brodetto romagnolo
50 min
Sundal di ceci
6h 45min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 godz.
Gazpacho indiano
2h 10min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Crema di pomodoro
30 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min