Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di vongole, fresche, ben pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di sedano a pezzi
- 3 rametti di foglioline di timo fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti 1-2 cm
- 1 - 2 pizzichi di zucchero (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1539.7 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 830.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi al balsamico
30min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 min
Insalata di sedano bianco
15min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40min
Insalata di fragole, asparagi e Feta
40min
Insalata di fragole, soncino e Parmigiano reggiano
10 min
Insalata di scampi esotica in vasetto
30min
Caesar salad di tonno
35 min
Torta party-pops
2h 10 min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 min
Vongole e cozze alla marinara
3 godz.