Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di vongole, fresche, ben pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di sedano a pezzi
- 3 rametti di foglioline di timo fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 250 g di patate a tocchetti 1-2 cm
- 1 - 2 pizzichi di zucchero (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1539.7 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 830.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova alla coque in salsa alla senape
30min
Trifle alle fragole
5h 30 min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 Min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 Min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Cozze e vongole in crema di porri
1 Std.
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35 min
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1 Std.
Zuppa di avocado e pomodoro
40 min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Avocado toast con uovo
30min