Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, sbucciate, a pezzi medio-grandi
- 150 g di piselli freschi o surgelati
- 250 g di baccalà (o altro pesce bianco), in filetti, dissalato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 2 cucchiai di farina tipo 00
-
200
g di olio di oliva
of 200 g di olio di semi di girasole
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 258 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 dk
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 dk
Polpette di salmone
55 dk
Polpette di merluzzo e patate
55 dk
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1h 20min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1h 35min
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1h 15min
Polpette di alici
55 dk
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1sa
Palline croccanti di merluzzo
40 dk
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
1 godz. 30 min
Crocchette di borlotti
40 dk