Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di burro freddo a pezzi
- 160 g di farina tipo 0
- 30 g di acqua fredda
- 60 g di cipolla
- 160 g di speck a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ravanelli rossi con steli e foglie, a fette sottili
- 100 g di panna (30-40% di grassi) fresca
- 3 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di santoreggia secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1901.8 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1u. 25min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1u. 25min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1h
Scones zucchine e albicocche
30min
Tagliatelle di carote e zucchine
35min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Insalata di fragole, soncino e Parmigiano reggiano
10min
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4h
Tortine al caffè e noci pecan
55min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1 Std. 10 Min