Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di funghi champignon puliti a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 731.6 kJ / 174.8 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene light
1 Std.
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Polpette di carote
1 Std.
Lasagne di zucca
1 Std.
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 Min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Fagioli in agrodolce
35 Min
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1 Std.
Polpette di funghi alla siciliana
50 Min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 Min
Spiedini con polpette di melanzane e pomodorini
1 Std.
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 Min