Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 melanzane (700-750 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 6 filetti di sogliola
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di olive nere denocciolate
-
4
filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
of 4 filetti di acciuga sotto sale, dissalati - 10 g di capperi sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Zuppa di coriandolo, baccalà e uova
35 Min
Marinatura all'arancia e finocchietto
20 min
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
30min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min