Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 melanzane (700-750 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 6 filetti di sogliola
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olive verdi denocciolate
- 20 g di olive nere denocciolate
-
4
filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
of 4 filetti di acciuga sotto sale, dissalati - 10 g di capperi sott'aceto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni alla norma
1 godz. 30 min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 godz. 30 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Marinatura all'arancia e finocchietto
20 min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 godz. 30 min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Frittata con carciofi
40min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2小时
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40min