Compatibele versies
Insalata di pasta con tonno affumicato, finocchi e olive
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di bulbo di finocchio a tocchetti, le cime con le barbe
- 10 foglie di basilico fresche
- 20 g di mandorle pelate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- ½ spicchio di aglio
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo ruote
- 100 g tonno affumicato a listerelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2633.8 kJ / 629.5 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Insalata di pasta, salmone e asparagi
25min
Mezze penne fredde con gamberetti e salsa tonnata
30 Min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35 Min
Insalata di pasta integrale
40 Min
Fusilli tricolore
30 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Insalata di pasta integrale con prosciutto crudo, melone e fagiolini
55 Min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45 Min
Bulgur ai gamberetti
45 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 Min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30 Min