Compatibele versies
Insalata di pasta con tonno affumicato, finocchi e olive
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di bulbo di finocchio a tocchetti, le cime con le barbe
- 10 foglie di basilico fresche
- 20 g di mandorle pelate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- ½ spicchio di aglio
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo ruote
- 100 g tonno affumicato a listerelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2633.8 kJ / 629.5 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Fusilli tricolore
30min
Fettine di pollo alla curcuma e ceci
15 Min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Involtini tricolore al cartoccio
45min
Involtini baci di Venere
55 min
Insalata di pasta con pollo e salmone
1 Std.
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30min