Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 30 g di capesante
- 200 g di seppie, pulite e a striscioline
- 1 cucchiaino di vino di riso
- 175 g di cipolle in quarti
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di tofu salato a cubetti
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- foglie di coriandolo fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1 Std. 20 Min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 Std.
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3 Std. 20 Min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Insalata russa di barbabietole
1h 10min
Gelato ai semi di sesamo nero
17 Std.
Ramen con polpettine di gamberi e orata
45 Min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55 Min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min