Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 sardine fresche intere eviscerate e pulite(da 15 cm)
- 5 cucchiaini di olio extravergine di oliva (½ cucchiaino per foglio)
- 5 cucchiaini di sale grosso (½ cucchiaino per foglio)
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Sarde a beccafico
35min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Calamari in umido
55min
Gamberi alla guineana
25min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1h
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Polpette con le sarde
25min