Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 sardine fresche intere eviscerate e pulite(da 15 cm)
- 5 cucchiaini di olio extravergine di oliva (½ cucchiaino per foglio)
- 5 cucchiaini di sale grosso (½ cucchiaino per foglio)
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trota mimosa
35min
Gelato alle castagne
10 Std. 30 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30min
Panada sarda
2h 55min
Aroma di capperi
4h 10min
Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
1h 5min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Alici ripiene al Varoma
50min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min