Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 sardine fresche intere eviscerate e pulite(da 15 cm)
- 5 cucchiaini di olio extravergine di oliva (½ cucchiaino per foglio)
- 5 cucchiaini di sale grosso (½ cucchiaino per foglio)
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Spiedini di polpo e patate
1 Std. 30 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 Min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1 Std.
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Sarde a beccafico
35 Min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3 Std. 20 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min