Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 sardine fresche intere eviscerate e pulite(da 15 cm)
- 5 cucchiaini di olio extravergine di oliva (½ cucchiaino per foglio)
- 5 cucchiaini di sale grosso (½ cucchiaino per foglio)
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1042 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trota alla piemontese
1h
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Pesce persico ai carciofi
30 min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Branzino al sale aromatico
55 min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1h
Orata al sale
40 min
Uova mimosa con sardine
35min
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
30 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Pesce spada agrumato
35min
Pesce spada all'arancia
40 min