Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto per gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1400 g di acqua
- 700 g di patate a pasta farinosa
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
Salsa alle zucchine
- 300 g di zucchine senza le estremità
- 50 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 10 g di foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1466.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta verze e pancetta
40 min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Frittata nel panino
30 min
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Pasta al pomodoro
55 Min
Salmone al pesto con fagiolini e riso al vapore
45 min
Pasta alla mugnaia
2h
Spaghetti al pomodoro
30 min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 min
Pinsa radicchio speck e noci
28h