Sbriciolata con cime di rapa

4.6 19 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 545 g di acqua
  • 400 g di cime di rapa pulite
  • 300 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
  • 16 g di lievito istantaneo per torte salate
  • 125 g di burro freddo, a tocchetti + q.b.
  • 2 uova
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di robiola

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 616.4 mg
Eiwitten 17.1 g
Calorieën 1719.3 kJ / 410.9 kcal
Vetten 25.9 g
Vezels 6.7 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 30.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...