Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g di acqua
- 2 fettine di vitello (braciole con l'osso, circa 400 g ciascuno)
- 50 g di burro
- 2 rametti di rosmarino fresco, interi
- sale, a piacere
- pepe macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2628 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di sedano rapa all'arancia
2h 30min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2h 50min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min