Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 800 g di spalla di maiale, senza ossa (5-6 pezzi grandi), a pezzi
- 110 g di cipolla, a fette + q.b per servire
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 225 g di acqua
- 170 g di aceto di mele
- 1 dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 510 g di salsa barbecue
- foglie di lattuga verde, per servire
- 6 panini per hamburger
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini pan brioche con pulled pork
14 Std.
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1h 30min
Pulled pork a Cottura Lenta
7 godz.
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4 Std. 50 Min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2h 55min
Salsa Soubise
30 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Bistecca Sottovuoto
1h 10min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min