Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 800 g di spalla di maiale, senza ossa (5-6 pezzi grandi), a pezzi
- 110 g di cipolla, a fette + q.b per servire
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 225 g di acqua
- 170 g di aceto di mele
- 1 dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 510 g di salsa barbecue
- foglie di lattuga verde, per servire
- 6 panini per hamburger
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40 min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2 Std. 55 Min
Salsa Soubise
30min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4h 25min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 Std. 55 Min
Riso cantonese (TM6)
40min
Pulled pork a Cottura Lenta
7 Std.
Polpette di pollo e patate a Cottura Lenta
2 godz. 10 min
Ramen giapponese (TM6)
5 godz.
Bistecca Sottovuoto
1h 10 min
Pane naan
3 godz. 10 min