Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli

Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli

3.9 27 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi (3x3 cm)
  • 1 mela
  • 50 g di birra chiara
  • 30 g di uvetta precedentemente ammollata e strizzata
  • 20 g di pinoli
  • 30 g di aceto di mele
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 33.9 g
Calorieën 1590 kJ / 380 kcal
Vetten 22.1 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 10.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...