Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maiale
- 800 g di carne di maiale, magra, senza nervi, a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 100 g di farina di grano
- 100 g di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 150 g di acqua
- 300 - 400 g di olio per frittura
Verdure e salsa agrodolce
- 250 g di cipollotti, in quarti
- 150 g di peperone verde, a pezzi
- 150 g di peperone rosso, a pezzi
- 120 g di zucchero
- 80 g di aceto di riso
- 20 g di salsa di soia
- 40 g di ketchup
- 250 g di acqua
- 2 - 3 gocce di Tabasco
- 150 g di carote, a rondelle
- 15 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2123 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale in agrodolce
50min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5min
Polpette in salsa spagnola
1 Std.
Pollo Yassa
1 Std.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Kofta
40 Min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1 Std.
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Empanadas di pollo argentine
4 Std.
Maiale allo zenzero
25min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min