Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 spicchi di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 300 g di baguette a fette (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 932 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa harira marocchina
40 Min
Shortbread
2 Std.
Leek and tattie soup
40 Min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1 Std.
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 Std.
Insalata di salsiccia e formaggio
10 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1h 30 min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Baklava
1h 30 min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 min