Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 spicchi di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 300 g di baguette a fette (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 932 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini tonno e surimi
2h 10min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45min
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40min
Crema all'aglio
50min
Shakshuka (Crema di pomodori e peperoni con uova)
35 min
French toast (alla maniera de Kramer contro Kramer)
5h 50min
Crostini di pane con tapenade
25min
Jalapeño poppers
1u.
Marinatura allo yogurt piccante
15min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Uova alla piemontese
45min