Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sogliola
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di aceto balsamico
- 2 filetti di sogliola, senza pelle (circa 150 g l'uno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio a fettine
- 40 g di cipolla a tocchetti (2x3 cm)
- 40 g di peperone verde a tocchetti (2x3 cm)
- 1 pomodoro perino maturo senza pelle, a tocchetti (2x3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate, spezzate a mano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1525 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sogliola al vapore con insalata russa
35 Min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Orata al sale
40 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Salmone al cartoccio
35 Min