Sogliola al vapore con verdurine

Sogliola al vapore con verdurine

4.4 32 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
2 porzioni

Ingrediënten

Sogliola
  • 15 g olio extravergine di oliva
  • 2 cucchiaini di aceto balsamico
  • 2 filetti di sogliola senza pelle (circa 150 g l'uno)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Verdure
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio a fettine
  • 40 g di cipolla a tocchetti (2x3 cm)
  • 40 g di peperone verde a tocchetti (2x3 cm)
  • 1 pomodoro perino maturo senza pelle, a tocchetti (2x3 cm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico zucchero
  • 3 - 4 foglie di basilico fresche lavate e asciugate, spezzate a mano

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 28.8 g
Calorieën 1525 kJ / 365 kcal
Vetten 24.8 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 6.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...