Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sogliola
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di aceto balsamico
- 2 filetti di sogliola, senza pelle (circa 150 g l'uno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio a fettine
- 40 g di cipolla a tocchetti (2x3 cm)
- 40 g di peperone verde a tocchetti (2x3 cm)
- 1 pomodoro perino maturo senza pelle, a tocchetti (2x3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate, spezzate a mano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1525 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino al sale aromatico
55 Min
Coda di rospo con verdure
40 dk
Filetti di sogliola e gamberi
50 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 Min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 dk
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 dk
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 dk
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 dk
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 dk
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min