Apparaten en accessoires
Borscht
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
513 kJ /
123 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Tomatenrijst
30min
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Hongaarse champignonsoep
30min