
Apparaten en accessoires
Borscht
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
123 kcal /
513 kJ
Eiwitten
2 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
12 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Keine Bewertungen
Paella met kidneybonen
55 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Antioxidantenboost
10 Min