Apparaten en accessoires
Borscht
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
513 kJ /
123 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Gevulde groenten
1u. 20min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Omelet met gehakt
1u. 10min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Ezogelin Soep
1u. 5min