Apparaten en accessoires
Borscht
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
513 kJ /
123 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Antioxidantenboost
10min
Venkelsapje
10min
Bessenjamtaart
2u. 35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Sapje van rucola en waterkers
Geen beoordelingen