Apparaten en accessoires
Borscht
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
513 kJ /
123 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Linzenbrood
1u. 55min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Pâté in korst
10u.
Kikkererwtensoep met spinazie
40min