Apparaten en accessoires
Borscht
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only3 - 5 takjes
-
tomaten cut in pieces200 g
-
uien cut in pieces100 g
-
wortelen cut in pieces100 g
-
rode bieten cut in pieces (2 cm)200 g
-
olie40 g
-
aardappelen cut in pieces (2 cm)150 g
-
rode paprika cut in pieces (2 cm)100 g
-
witte kool cut in strips200 g
-
water1000 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
2 g
Calorieën
513 kJ /
123 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Beef laab
1u. 5min
Havermoutrepen met kaas
45min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Indiase groentencurry
50min