Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 takjes verse peterselie, leaves only
- 200 g tomaten, cut in pieces
- 100 g uien, cut in pieces
- 100 g wortelen, cut in pieces
- 200 g rode bieten, cut in pieces (2 cm)
- 40 g olie
- 150 g aardappelen, cut in pieces (2 cm)
- 100 g rode paprika, cut in pieces (2 cm)
- 200 g witte kool, cut in strips
- 1000 g water
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 513 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Tosti met cottage kaas
Pas d’évaluation
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Quinoasalade
40min