![Brandade de lieu jaune au comté Brandade de lieu jaune au comté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/abe0d67f-1419-428b-8063-0d1e150c99d4/Derivates/8f26c922-3b72-4530-a6b0-55e1964967d2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 brins de persil frais, équeuté
- 60 g de comté
- 300 g d'eau
- 500 g de pommes de terre farineuses type bintje, en petits dés
- 1 gousse d'ail
- 600 g de filet de lieu jaune, désarêté et sans peau
- 40 g de lait
- 40 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517.1 kJ / 362.6 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 438.8 mg
Alternatieve recepten
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
50 Min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25min
Pâtes aux lentilles et à la saucisse
35 Min
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1h
Compote de fraises - Gâteau au yaourt
55min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40 Min
Couscous au saumon
55min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
One pot pasta crevettes, épinards et champignons
30min
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1h 10min
Poulet à la sauce tomate, purée pomme de terre et courgette
1h